top of page

Professionele hypnose. Katrien bleef gedurende de ganse sessie uiterst geconcentreerd. Met veel empathie liet ze mij niet los zonder er zeker van te zijn dat ik veilig was. Dit deed ze door uitgebreid te bevragen en ik kon alle tijd nemen die ik nodig had.

Ik voelde me geborgen. Katrien schuwt verslaving nog trauma. Sterk. Ze is op z’n minst een meerwaarde in de hulpverlening.

Ann


De sessies bij Katrien kan ik moeilijk in één zinnetje omschrijven? Het is ook telkens anders! 

Zij geeft je keer op keer de geruststelling dat je er mag zijn met alles wat op dat moment aanwezig is.  Dat geeft pas een gevoel van echte veiligheid.  Je wordt geaccepteerd in je totaliteit.  Iedere keer ga je een "laagje" dieper en keer je veel "lichter" weer huiswaarts! Dank je wel, lieve Katrien

Ingrid


Bedankt Katrien voor deze mooie ervaring...Je bent een toffe, vriendelijke en warme madam die voor onmiddellijke geruststelling zorgt. 

Ik ben ervan overtuigd dat je nog veel mensen zult helpen in hun bewustwordingsproces ! 

Tessa


Katrien, ik heb me van onze eerste afspraak enorm op mijn gemak gevoeld. De rust die je overbrengt, je luisterend oor...onbeschrijflijk. 

Je hebt me enorm veel tools bijgebracht die ik kan gebruiken in mijn leven om de dingen anders aan te pakken.  Daar ben ik je zeer dankbaar voor. 

Tijdens de healing zag ik beelden, voelde ik me zo een met mijn lichaam.

Achteraf was dat ook merkbaar in de nabespreking die we hadden.

Ik ging altijd naar huis met een gerust gevoel alsof ik even het hoofd leeg had gemaakt.

In heel mijn proces was jij een grote steun waarvoor een heel dikke merci. 

Daphni

Zoo dankbaar Katrien , wat je me allemaal gebracht hebt door geheel jouw eigen weg te gaan en mij zo een eerste -en tegelijk zeer vertrouwde- hypnose-ervaring doen ervaren.

Raphaël


Dat mensen kunnen multi-tasken heeft Katrien op haar eentje nog maar eens bevestigd: je hebt op een ongedwongen geduldige manier mijn reserves die ik vooraf toch wat had, laten wegsmelten, je hebt me voorbij mijn lastpak leren kijken en ontspannen, je hebt mij tegelijk iets bijgebracht dat mij verder kan helpen én je hebt mij meer energie en goesting gegeven.

Dank je wel Katrien, voor deze goeddoende duik in mezelf.

Rik


Geef je met ​een gerust hart over aan de zegen van Katrien. Een zachte helende meesteres die je meeneemt naar de diepste lagen van je onderbewuste. Geef jezelf deze weldaad van rust in deze drukke tijden. Je vindt er niet alleen jezelf terug, maar ook een wijze vrouw die niet anders kan dan een plaatsje in je hart innemen.  Bedankt Katrien voor de weg die je voor me opende.

Sara


bottom of page