top of page

Veel gestelde vragen 

Zal ik tijdens de hypnose geheimen vertellen of dingen doen die ik niet wil?

Nee, tijdens de hypnose geef je de controle aan je onderbewuste en die heeft alleen het allerbeste met je voor. Dit is niet te vergelijken met hypnose-shows waar je weet dat er grappige dingen gebeuren als je meewerkt op het podium. Alles wat je in normale bewuste staat niet zou doen, doe je ook niet onder hypnose.


Kan iedereen in hypnose gaan ? 

Ja, hypnose is een natuurlijke staat van zijn die je ook tijdens het inslapen en wakker worden ervaart. Dus iedereen ervaart die staat dagelijks. Bovendien is het zo dat als je vb. naar een film kijkt, je binnen de minuut al in een lichte trance bent. Dit verklaart ook waarom reclame zo effectief is.  Hoe meer iemand zichzelf toelaat om in trance te gaan, hoe beter de hypnose.  Je kan niet iemand forceren om in hypnose te gaan. 


Kan ik in hypnose blijven zitten ?

Nee, er is nog niemand in hypnose gebleven.  


Hoe voelt een hypnose-sessie ?

Het voelt heel ontspannen, je hoort nog alles wat er gezegd wordt en soms is het uit hypnose gaan iets wat lichte weerstand geeft. Net als bij een droom kun je direct na de sessie nog de meeste zaken herinneren, maar soms vervaagt alles nadien. Het voelt voor iedereen anders. En hoe meer je jezelf toelaat om dieper te gaan, hoe vlotter de sessie. 


Is er nog iets dat ik mag weten?

Alle informatie die gedeeld wordt tijdens een sessie, blijft vertrouwelijk. 

Het welzijn van de klant heeft altijd voorrang. 

Resultaten zijn afhankelijk van persoon tot persoon.

Ik stel geen diagnoses, ik geef geen voorschriften.

Hypnose en hypnotherapie heeft niet de bedoeling om ziektes te behandelen.  Het geeft echter wel motivatie, educatie en informatie om te leven volgens je beste potentieel en het zal je steunen om jezelf beter te helpen.

Als ik je geholpen heb om je beter te voelen, dan neem ik daar graag verantwoordelijkheid voor.

 

bottom of page