top of page


Hoe ?


 


Regressie-hypnose (volgens Dolores Cannon) helpt om toegang te krijgen tot dat deel van jezelf dat de antwoorden weet, meerbepaald het onderbewuste. 

Sommige mensen beschrijven het ook als je Hogere Zelf, Universele Bewustzijn, je ziel,... Deze techniek is heel erg krachtig. Het geeft je inzicht en begrip in oorzaken van bepaalde ziektes en blokkades in je leven.  

Door eerst in regressie te gaan,- je kan het zien als een reis- naar een plaats en tijd die je onderbewuste zelf kiest, naargelang je op dat moment nodig hebt, kom je al tot bijzondere inzichten.


 Het tweede deel van de sessie is een directe conversatie met je onderbewuste. Het is dan ook belangrijk dat je op voorhand al eens bezint wat je graag zou vragen. Ook fysieke problemen kunnen aangekaart worden. Zo een sessie heeft de neiging diep in te werken en kan nog een tijd nazinderen. 

Deze sessie, inclusief voor- en nabespreking nemen minimaal 3 uren in beslag. Meestal meer.

 

 Dit is echt een cadeau aan jezelf.  Het is een mooie ervaring waar je veel uit haalt. prijs : € 155/sessie


------------

Via Mindscaping het onderbewuste gebruiken om patronen te veranderen. Deze werkwijze, herontdekt door Mike Mandel is een transformationele manier van werken, die heel eenvoudig is, maar krachtig. Het leidt tot inzichten en snelle veranderingen.


 Het heeft een basis in aspecten van Tijdslijn Therapie, Ericksonische hypnose, NLP, submodaliteiten-shifts en symbolisme en architypen van de theorie van Jung. Mindscaping heeft als extra voordelen dat het niet per se live moet gebeuren, dit kan ook online.


 Bovendien kan het gebeuren "zonder inhoud", d.w.z. dat je probleem binnen je privé gedachten kan houden zonder je bloot te stellen of kwetsbaar op te stellen. 

Dit is ook ideaal voor diegenen die hypnose net een stap te ver vinden, want dit is géén hypnose.

Deze techniek, alhoewel schijnbaar heel eenvoudig, heeft mij en mijn klanten al meerdere malen verbaasd met zijn mogelijkheden.  

Laat jezelf ook eens verrassen. 


prijs : €65/ sessie


-------------

Via klassieke hypnose kan ik je helpen met zaken als gewichtsbeheersing, pijnbeheersing, angsten en fobieën, verslavingen (roken,eten,shoppen,...), slaapstoornissen, ... . 

Ook terugkerende dromen, zelfs nachtmerries, zijn thema's waar ik graag wil mee helpen. 

Na een eerste gesprek waarin we bespreken wat je graag zou veranderen, wat je graag zou willen bereiken, volgt het hypnose-gedeelte. 

Afhankelijk van de aard van het probleem, is er één of meerdere sessies nodig. 

Voor gewichtsmanagement is vier sessies een basis.

Aanvullend maak ik gebruik van technieken uit NLP, grafologie, kinesiologie en ademhalingstechnieken. 


prijs : €65/ sessie,  vanaf de 2e €60/sessie


logo website.jpg

Blijf je liever in de vertrouwde omgeving van je eigen thuis ?

Ik geef eventueel ook sessies online.

(Behalve QHHT)Presentatie over QHHT tijdens Bloom-beurs oktober '21


(dit is geen optimale kwaliteit....mijn excuses)bottom of page